Sobre mi

Marga Cruz

Sempre m’ha agradat fer relats gràfics. La meva motxilla va plena de cartes en blanc que vaig omplint amb aquelles imatges que m’ajuden a explicar històries. Poden ser reals o provinents del món de la fantasia i la imaginació.

La càmera fotográfica va ser la primera que em va permetre l’acostament a la comunicació gràfica. Un món meravellós que ara estic complementant amb tècniques tant diverses com la joieria, la pintura, l’ esmalt, les il·lustracions, el gravat…. Qualsevol eina i mitjà és bo per expressar el món interior.

Estic atrapada pels colors, els llapissos, els rotuladors, les anilines … i una imaginació que reclama sortir a la llum en forma de conte il·lustrat, calendari, cartell, estampació de roba, llibre fotogràfic…. I mil i una capgrossades perquè… sóc mataronina i santera. D’aquelles que salta quant sent les gralles  o el Bequetero, que embogeix ensumant la pólvora, que li agrada que l’empaitin les diablesses, que s’emociona amb la familia Robafaves i la Missa. D’aquelles, en definitiva, que viu els 365 dies de l’any cridant:

GLÒRIA A LES SANTES!